Cykelsemester - cykelpaket Gyllene Turer copy

Turer anpassade för grupper

Gör något kul tillsammans!

Är ni ett större gäng som vill göra något tillsammans? Företag som vill skapa gemenskap genom att aktivera sin personal, skapa ett avbrott i en konferens, ett tjej- eller killgäng som vill hitta på något tillsammans eller helt enkelt bara göra något kul med hela tjocka släkten? När det gäller större grupper har vi möjlighet att ta fram ett paket efter dina specifika önskemål.

Så här kan ett paket för grupper se ut!

Hallands bästa sidor - kust och inland, 2 dagar, 1 övernattning

Dag 1, ca 30 km
Paketet utgår från Varberg, där hyrcyklarna hämtas. 
Första dagen slingrar sig cykelturen på mindre vägar österut inåt landsbygden. På vägen passeras spännande och unika besöksmål att stanna till vid; som Världsarvet Grimeton Radiostation och Bexells talande stenar. Turen går också förbi "En av Sveriges skönaste gårdar 2013", en fårfarm med egen köttbod, hantverksbod, lammsafari och restaurang - perfekt för en paus!

Boende och middag, exkl dryck, på ett alldeles unikt och spännande gårdshotell, som bjuder på många upplevelser; bl a Sveriges största vingård, zip-linbana, ett annorlunda spa och förstås restaurang med framförallt svenska råvaror, mestadels närproducerade och ekologiska. Välj mellan boende i flerbäddsstugor, i hotellrum eller i gemensamt militärtält.

Dag 2, ca 37 km
Frukost på gårdshotellet.

Cykelturen går idag utåt kusten, där sista sträckan följer den nya cykelleden Kattegattleden norrut, så nära havet det bara går, förbi stränder, strandängar och mysiga fiskelägen tillbaka till Varberg. Cyklarna återlämnas i Varberg.
 
Kartor med vägbeskrivning och tips på besöksmål för de båda dagarna ingår. Det finns också möjlighet att beställa bagagetransport.

Välkommen att maila eller ringa in din förfrågan till oss för offert!

Foto: Mathias Uhlan
Foto:Mathias Uhlan
  • Fyll gärna i vilken typ av grupp din förfrågan gäller.
Samtliga foton i raden: Mathias Uhlan
Foto: Mathias Uhlan