Cykelsemester - cykelpaket Gyllene Turer copy

Cykelpaket på Västkusten

Här väntar dig härliga upplevelser på cykelsadeln! Njut av natur och miljö i egen takt. Bo bekvämt och ät gott. Miljövänligt och bra för både kropp och själ!

Att cykla på Västkusten, i Halland och Skåne, är svensk cykelsemester när den är som allra bäst. Här hittar du färdiga cykelpaket där bagagetransport ingår i de flesta paketen.

Du har flera paket att välja mellan, där cykelturerna följer både cykelleden Kattegattleden och egna rutter. Du cyklar utmed långa sandstränder omväxlande med karga klippor, ljuva strandängar och genom bok- och barr
skogar. En del av turerna går utanför de största turiststråken genom mer okänd landsbygd med många små smultronställen.

Men var du än cyklar har du alltid nära till havet och möts av ett cykelvänligt landskap utan besvärliga backar!

Ta dig bara hit, resten ordnar vi!

Vi delar med oss av vår kunskap för att ge dig den bästa cykel-upplevelsen. Sköter planering, hyr ut cyklar, transporterar ditt bagage, bokar boende och mat (i paket där det ingår), tipsar om de bästa upplevelserna och ger dig kartorna för att hitta rätt. Resegarantin gör det tryggt, enkelt och bekvämt för dig.

Spara tid, njut av ledighet och miljö samtidigt som din kropp mår väl! 
 Välj paketet som passar dig bäst. Välkommen hit!

SKOG & SJÖ

En cykeltur nära naturen genom landsbygd med storskog, ängar och sjöar - en fridfull upplevelse för alla sinnen med dofter från skog och äng.
Läs mer under CYKELPAKET & PRISER

Kattegattleden - Sveriges första nationella turistcykelled med ett unikt och havsnära läge. De flesta av paketen följer hela eller delar av den nya leden.

  KATTEGATTLEDEN 
Sveriges första nationella cykelled invigdes 2015 och blir allt
mer populär. Den följer kusten från Helsingborg i söder till
Göteborg i norr och är ca 390 km lång. En havsnära, upplevelserik cykelled, till största delen asfalterad och bilfri. Leden bjuder på unika natur- och kulturupplevelser och en rik variation av miljöer som passeras, då leden går genom både land och stad.


I konkurrens med andra europeiska cykelleder blev Kattegatt-leden utsedd till Årets cykelled 2018 på cykel- och vandrings-mässan “Fiets en Wandelbeurs” i Utrecht, Nederländerna.

Gyllene Turer har fr o m 2019 två olika paket med
olika långa dagsetapper för att passa olika önskemål:
Kattegattleden GRAND TOUR, 8 dagar 
Kattegattleden GRAND TOUR, 5 dagar.

Vill du cykla delar av Kattegattleden hittar du även
Kattegattleden HALLAND
Gyllene SKÅNE
Gyllene HALLAND
Även i övriga paket går sträckorna delvis på Kattegattleden.