Cykelsemester - cykelpaket Gyllene Turer copy

Resegaranti

Känn dig trygg när du gör din bokning!

Gyllene Turer har resegaranti, som är ett skydd för dig som köper en paketresa. Resegarantin, som ställs ut av Kammarkollegiet, är till för att skydda resenärer om en resa skulle ställas in eller avbrytas och om resenären av någon anledning inte skulle få tillbaka sina pengar från arrangören.

Cykelvägar, etapper och omgivningar

Du möts av ett mjukt kuperat, cykelvänligt landskap när du cyklar på västkusten. Du möts av ett mjukt kuperat, cykelvänligt landskap när du cyklar på västkusten.

Att cykla i Skåne och Halland innebär ingen krävande cykling. Landskapet är mjukt kuperat och backarna är "lagom långa och lagom många". Omgivningarna växlar mellan kustlandskap med sandstränder, klippor och strandängar och landsbygd med sädesfält och rogivande skogar. Det är inga långa avstånd mellan mysiga små städer och blir du törstig eller bara känner för en paus, är det inte heller svårt att hitta ställen att stanna till vid utefter vägen. Från cykelsadeln upptäcker du lättare kustens okända smultronställen!

Underlaget är oftast asfalt och i några fall grus. Så långt det är möjligt är turerna lagda på cykelvägar eller på lågt trafikerade vägar. Vissa delar kan dock gå på vägar med mer trafik.

Etapperna är anpassade så att du i eget tempo ska kunna avverka de olika dagsetapperna och också ha gott om tid till att uppleva saker på vägen.

Bagagetransport

När du kommer
fram till boendetefter dagens cykel-etapp finns ditt bagage redan på plats.

Du slipper transportera bagaget på cykeln. Vi ser till att det väntar på på ditt boende, när du avslutar dagens cykel-tur.

Bagagetransport ingår i samtliga paket utmed Kattegattleden och kan beställas som tillägg i övriga paket. Se spalten "Vad ingår?" under respektive paket.

Enkelt, smidigt och bekvämt!

Samarbetspartners

Gyllene Turer har stor erfarenhet och kunskap om halländsk upplevelsenäring och vad Halland har att erbjuda besökare. Detta har vi dragit nytta av när vi valt samarbetspartners och leverantörer till innehållen i paketen.

Cyklar

Kvalitetscyklar från Monark.

När det gäller cyklar är endast det bästa gott nog! Gyllene Turer samarbetar med seriösa cykeluthyrare på olika orter i Halland. Cyklarna bokas och betalas till Gyllene Turer, men hämtas i regel hos respektive cykeluthyrare. Information om detta i samband med övrig info efter bokning. För bästa komfort, ta med din egen cykelhjälm! I vissa paket finns det också möjlighet att hyra elcyklar.

Paketen är självklart tillgängliga även för dig som väljer att ta med din egen cykel.

Kartor, information och tips på vägen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samband med slutbetalning får du all information du behöver inför din cykeltur. Kartor, information om boende, matställen, besöksmål osv som ingår i paketen och också tips på besöksställen att stanna till vid utmed vägen.

 

Samtidigt får du uppgift om plats för hämtning och lämning av cyklar och, om du anländer med bil, information om parkeringsmöjligheter på avreseorten.