Cykelpaket på Västkusten

Aktiv semester med härliga upplevelser! Njut av natur och miljö i egen takt. Bo bekvämt och ät gott. Miljövänligt och bra för både kropp och själ!

Att cykla i Halland och Skåne på västkusten är svensk cykelsemester när den är som bäst. Här hittar du färdiga cykelpaket med boende, mat och cykelhyra. Bagagetransport ingår i flera av paketen.

Cykelturerna följer både cykelleder och egna rutter och går utmed långa sandstränder omväxlande med karga klippor, ljuva strandängar och genom bok- och barr
skogar. En del av turerna går utanför de största turiststråken genom jordbruksbygd med många små smultronställen. Men du har alltid nära till havet och möts av ett cykelvänligt landskap utan besvärliga backar. 

Ta dig bara hit, resten ordnar vi!

Vi delar med oss av vår kunskap för att ge dig den bästa cykel-upplevelsen. Sköter planering, hyr ut cyklar, transporterar ditt bagage, bokar boende och mat, tipsar om de bästa upplevelserna och ger dig kartorna för att hitta rätt. Resegarantin gör det tryggt, enkelt och bekvämt för dig. Spara tid, njut av ledighet och miljö samtidigt som din kropp mår väl!  Välj paketet som passar dig bäst. Välkommen hit!

Kattegattleden - Sveriges första nationella turistcykelled med ett unikt och havsnära läge. De flesta av paketen följer hela eller delar av den nya leden.

  KATTEGATTLEDEN Sveriges första internationella cykelled invigdes 2015. Vi har nu två olika paket som sträcker sig hela leden. Kattegattleden GRAND TOUR, 11 dagar som ger dig gott om tid att njuta utan stress och Kattegattleden GRAND TOUR, 7 dagar för dig som vill cykla lite längre sträckor.
Vill du cykla kortare sträcka hittar du även
Kattegattleden HALLAND, Gyllene SKÅNE och Gyllene HALLAND på hemsidan.
Även i övriga paket går sträckorna delvis på Kattegattleden.